Interesse om als ZZP’er aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op via 06 – 2117 4094 of mail ons op info@intra-zorg.nl

Intra Zorg Dashboard en App

Heb je vragen over jouw account?

 

Ik krijg geen activeringsmail binnen

Het kan zijn dat deze mail in je spambox terecht is gekomen. Als dit niet het geval is kun je even contact met ons opnemen.

 

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Op het inlogscherm kun je je e-mailadres ingeven, hieronder moet je wachtwoord ingevuld worden. Als je deze niet meer weet, kun je via het vinkje bij ‘wachtwoord vergeten’ een nieuwe link per mail krijgen om vervolgens een nieuw wachtwoord in te stellen. Let op deze mail kan weer in je spambox terecht komen.

 

Ik wil me uitschrijven

Als je niet meer door ons bemiddeld wilt worden vinden wij dat erg jammer. Maar als je dit aan ons doorgeeft verwijderen wij jouw account.
Let er wel op dat je eventueel facturen zelf van tevoren download uit het dashboard.

 

Ik zie geen opdrachten staan in mijn dashboard

Het kan zijn dat je de maximale reisafstand iets moet verruimen zodat je wel opdrachten ziet staan die iets verder bij je vandaan zijn. Het kan ook gebeuren dat we op dat moment even geen zorgvragen hebben.

 

Ik wil een opdracht accepteren

Als je een opdracht wil accepteren klik je op de knop ‘accepteren’. Wij zullen deze opdracht uiteindelijk aan jou toewijzen of niet. Zodra wij dit toegewezen hebben, ontvang je pas een bevestiging. Dus wanneer jij accepteert wil dit nog niet zeggen dat je de opdracht ook echt hebt.

Interesse om als ZZP’er aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op via 06 – 2117 4094 of mail ons op info@intra-zorg.nl