Intra Zorg is de link tussen Zorg­professionals en Zorg­instellingen

Flexibel aan de slag in de Zorg


Intra Zorg bemiddelt tussen Zorgprofessionals op zoek naar meerdere opdrachtgevers en Zorginstellingen op zoek naar ervaren Zorgprofessionals.

Intra Zorg beschikt over een in de loop van de jaren opgebouwd groot lokaal netwerk van Zorginstellingen en Zorgprofessionals en weet de juiste match te maken.

Op het gebied van kwaliteit en deskundigheid van de Zorgprofessionals doet Intra Zorg geen concessies. Intra Zorg bemiddelt alleen Zorgverleners die bevoegd en bekwaam zijn.

U wilt meer informatie? Bel ons op 06 – 2117 4094 of

Als Zorginstelling wilt u voor uw cliënten natuurlijk maar één ding: zorg verlenen van hoge kwaliteit.

Het kan wel eens voorkomen dat u een tekort aan eigen medewerkers heeft, er langdurig vervangen moet worden of dat een hele drukke periode zorgt voor gaten in de planning.

Wij helpen u graag uit de brand en Intra Zorg voorziet u in deze gevallen direct van betrouwbaar, betaalbaar en flexibel zorgpersoneel.


Kennis en Ervaring

Intra Zorg is reeds vele jaren actief in het linken van Zorgprofessionals met meerdere opdrachtgevers in de Zorg. Onze kennis en ervaring komt tot uiting in onder meer de begeleiding van de ZZP’ers voor wie wij bemiddelen.


Kwaliteit en Deskundigheid

Aan kwaliteit en deskundigheid van de Zorgprofessionals die wij bemiddelen worden geen concessies gedaan. Wij bemiddelen alleen ZZP’ers die bevoegd en bekwaam zijn.


Groot lokaal netwerk

Wij zijn reeds vele jaren actief en hebben daarmee een groot, lokaal netwerk van Zorgprofessionals en Zorginstellingen opgebouwd in Limburg. Wij nemen ook actief deel in diverse netwerken binnen de Zorg.